Mac4Dummies.nl

Geen vraag te gek als het gaat om je Mac

Je bent niet ingelogd.

#171 26-11-2019 11:13

Peter
Doorknoper

Re: Patenten en patenten…...

Heerlijk dat geklungel van Samsung. In hun zucht om toch maar vooral alles na te kunnen apen hebben ze op het A10 en S10 series een vingerafdrukscanner gebruikt van Qualcomm. Dat laatste bedrijf had die scanner met heel veel bombarie gepresenteerd met de focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Nu is gebleken dat iedereen zijn vinger op het scherm kan leggen om met een telefoon te kunnen werken, inclusief bankzaken e.d. Met gevolg dat er al banken zijn die deze toestellen van deze specifieke betaalmethode hebben geblokkeerd. Lijkt me als eigenaar trouwens ook geen veilig gevoel. Of er NL-banken zijn die hier al mee werkten weet ik niet.

Overigens zijn er ook van Apple patenten voorbij gekomen voor vingerafdruktoepassing onder het scherm. Ik persoonlijk wil het niet gebruiken want ik wil niet dat ik elke keer mijn toestel zou ontgrendelen als ik het opberg e.d. Dat is overigens nu ook een dingetje waar je op moet letten met de gezichtsherkenning. Toestel is heel gevoelig en voor je het weet heb je iemand gebeld die je helemaal niet had willen spreken.......


Zit jij nog wel eens in de piepzak?wink

Offline

#172 03-12-2019 15:25

Peter
Doorknoper

Re: Patenten en patenten…...

Nu ook een sterk patent gezien waarin de "3D Face-ID" met "Eye-tracking" wordt gecombineerd, waardoor beveiligingskracht voor je ID nog vele malen sterker wordt.


Zit jij nog wel eens in de piepzak?wink

Offline

Forum footer

Powered by FluxBB