Bespaar met de Apple studentenkorting op je nieuwe Mac of iPad!

mac4dummies.nl  > macbook, studentenkorting >  Bespaar met de Apple studentenkorting op je nieuwe Mac of iPad!
0 Reacties
apple studentenkorting

Ben je een student en op zoek naar een nieuwe laptop of tablet? Dan is de Apple studentenkorting wellicht iets voor jou! Met deze korting kun je flink besparen op de aanschaf van een nieuwe Mac of iPad.

Om in aanmerking te komen voor de Apple studentenkorting, moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling. Dit kan zowel op het basis-, middelbaar- als hoger onderwijs zijn. Ook als je net bent ingeschreven voor een studie, kun je al gebruik maken van de korting.

Met de Apple studentenkorting krijg je tot wel 10% korting op de aanschafprijs van een nieuwe Mac of iPad. Ook kun je profiteren van speciale aanbiedingen, zoals gratis AirPods bij aankoop van bepaalde producten.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de Apple studentenkorting, moet je allereerst naar de speciale Apple Education Store gaan. Hier kun je zien welke producten in aanmerking komen voor de korting en wat de prijzen zijn. Vervolgens kun je het gewenste product selecteren en in je winkelmandje plaatsen.

Bij het afrekenen moet je aangeven dat je een student bent en vervolgens wordt er gevraagd om bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een kopie van je collegekaart of inschrijvingsbewijs. Nadat dit is gecontroleerd, wordt de korting automatisch verrekend.

Let op: er geldt een limiet aan het aantal producten dat met korting kan worden gekocht per jaar. Dit verschilt per product en per land. Ook is het belangrijk om te weten dat de korting niet geldt voor refurbished producten.

Voordelen van de Apple studentenkorting

Met de Apple studentenkorting kun je flink besparen op de aanschaf van een nieuwe Mac of iPad. Dit kan vooral voor studenten een groot verschil maken, aangezien zij vaak met een beperkt budget te maken hebben. Daarnaast biedt Apple producten van hoge kwaliteit die lang meegaan, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Ook biedt Apple goede service en garantievoorwaarden. Mocht er iets mis zijn met je product, dan kun je altijd terecht bij een Apple Store of bij de klantenservice.

Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe Mac of iPad en ben je student? Maak dan gebruik van de Apple studentenkorting! Zo kun je flink besparen op de aanschafprijs en profiteren van hoogwaardige producten en goede service.

 

Veelgestelde vragen over Apple studentenkorting: Gratis AirPods en meer

 1. Hoe krijg je gratis AirPods?
 2. Heeft Apple studentenkorting?
 3. Hoeveel procent studentenkorting Amac?
 4. Hoe krijg je gratis AirPods Pro?
 5. Hoe krijg je korting bij Apple?
 6. Hoeveel studentenkorting bij Amac?

Hoe krijg je gratis AirPods?

Er zijn verschillende manieren om gratis AirPods te krijgen, afhankelijk van de aanbiedingen en acties die op dat moment beschikbaar zijn. Hieronder staan een aantal manieren om gratis AirPods te krijgen:

 1. Bij aankoop van een nieuw Apple-product: Soms biedt Apple gratis AirPods aan bij aankoop van bepaalde producten, zoals een MacBook, iPad of iPhone. Dit kan bijvoorbeeld tijdens speciale acties of rond de feestdagen zijn.
 2. Bij het afsluiten van een abonnement: Sommige telecomproviders bieden gratis AirPods aan bij het afsluiten van een abonnement voor mobiele telefonie of internet.
 3. Via winacties: Er worden regelmatig winacties georganiseerd waarbij je kans maakt op gratis AirPods. Deze acties worden vaak gepromoot via sociale media of nieuwsbrieven.
 4. Als cadeau bij een ander product: Soms worden AirPods als cadeau aangeboden bij de aanschaf van andere producten, zoals kleding, cosmetica of elektronica.

Het is belangrijk om op te merken dat niet alle aanbiedingen en acties altijd beschikbaar zijn en dat er vaak voorwaarden gelden om in aanmerking te komen voor gratis AirPods. Het is daarom raadzaam om goed de voorwaarden te lezen voordat je besluit gebruik te maken van een bepaalde aanbieding of actie.

Heeft Apple studentenkorting?

Ja, Apple biedt studentenkorting aan op bepaalde producten in de Apple Education Store. Studenten kunnen tot wel 10% korting krijgen op de aanschafprijs van een nieuwe Mac of iPad. Ook zijn er soms speciale aanbiedingen beschikbaar, zoals gratis AirPods bij aankoop van bepaalde producten. Om in aanmerking te komen voor de Apple studentenkorting, moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling en kun je via de Apple Education Store jouw product met korting aanschaffen. Let wel op dat er limieten gelden voor het aantal producten dat per jaar met korting kan worden gekocht en dat refurbished producten niet in aanmerking komen voor de korting.

Hoeveel procent studentenkorting Amac?

Bij Amac kunnen studenten profiteren van een studentenkorting die kan oplopen tot 10% op Apple-producten. Deze korting is afhankelijk van het product en kan per product verschillen. Het is daarom raadzaam om de website van Amac te raadplegen of contact op te nemen met een medewerker van Amac voor meer informatie over de specifieke korting op het gewenste product.

Hoe krijg je gratis AirPods Pro?

Helaas is er momenteel geen manier om gratis AirPods Pro te krijgen. Als je op zoek bent naar een manier om deze populaire oordopjes met ruisonderdrukking te bemachtigen, dan zul je ze moeten kopen bij een erkende Apple-verkoper.

Er zijn echter wel manieren om korting te krijgen op de aanschaf van AirPods Pro. Zo biedt Apple bijvoorbeeld regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen aan voor studenten, leraren en medewerkers in het onderwijs. Ook kun je soms korting krijgen bij bepaalde retailers of tijdens speciale acties.

Als je op zoek bent naar een goedkopere optie dan de AirPods Pro, dan kun je ook kijken naar de gewone AirPods of andere draadloze oordopjes van andere merken. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar in verschillende prijsklassen, dus er is altijd wel iets te vinden dat past bij jouw budget en behoeften.

Kortom, hoewel er momenteel geen manier is om gratis AirPods Pro te krijgen, zijn er wel verschillende manieren om korting te krijgen op de aanschafprijs. Houd aanbiedingen en acties goed in de gaten en overweeg ook alternatieve opties als je op zoek bent naar draadloze oordopjes.

Hoe krijg je korting bij Apple?

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen bij Apple. Hieronder vind je enkele opties:

 1. Apple studentenkorting: Als student kun je gebruik maken van de Apple studentenkorting. Hiermee krijg je tot wel 10% korting op de aanschafprijs van een nieuwe Mac of iPad. Ook kun je profiteren van speciale aanbiedingen, zoals gratis AirPods bij aankoop van bepaalde producten. Om in aanmerking te komen voor de korting, moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.
 2. Refurbished producten: Een andere manier om korting te krijgen bij Apple is door te kiezen voor refurbished producten. Dit zijn producten die eerder zijn gebruikt, maar vervolgens zijn gereviseerd en gecontroleerd op kwaliteit voordat ze opnieuw worden verkocht. Hierdoor kunnen ze tegen een lagere prijs worden aangeboden dan nieuwe producten.
 3. Black Friday en Cyber Monday: Elk jaar biedt Apple tijdens Black Friday en Cyber Monday kortingen aan op verschillende producten. Dit is een goed moment om te profiteren van mooie aanbiedingen en flinke kortingen.
 4. Oudere modellen: Als je niet per se het nieuwste model nodig hebt, kun je overwegen om een oudere versie te kopen. Deze worden vaak tegen lagere prijzen aangeboden dan de nieuwste modellen.
 5. Inruilprogramma’s: Als je oude Apple-product nog in goede staat verkeert, kun je deze inruilen voor korting op een nieuw product. Dit kan bijvoorbeeld via het Apple Trade In-programma.

Het is belangrijk om te weten dat de beschikbare kortingen en aanbiedingen kunnen verschillen per land en per product. Het is daarom altijd verstandig om de website van Apple in de gaten te houden voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen.

Hoeveel studentenkorting bij Amac?

Bij Amac, een premium reseller van Apple-producten in Nederland, kun je als student ook profiteren van speciale kortingen. De exacte korting die je kunt krijgen, verschilt per product en per actie. Over het algemeen kun je bij Amac als student rekenen op een korting van 6% tot 10% op de aanschafprijs van een nieuwe Mac of iPad.

Om gebruik te maken van de studentenkorting bij Amac moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling en dit kunnen aantonen met een geldige collegekaart of inschrijvingsbewijs. Ook moet je vaak online een speciaal formulier invullen en insturen om de korting te kunnen ontvangen.

Het is belangrijk om te weten dat de studentenkorting bij Amac niet geldt voor alle producten en dat er soms beperkingen gelden. Zo kan het zijn dat de korting alleen geldig is op bepaalde modellen of dat er een maximum aantal producten is waarop de korting kan worden toegepast.

Als je als student geïnteresseerd bent in het kopen van een Apple-product bij Amac, dan is het verstandig om goed te kijken naar welke kortingen er op dat moment beschikbaar zijn en wat de voorwaarden zijn. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen die Amac biedt aan studenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.