De Krachtige Mac Pro: Ongeëvenaarde Prestaties en Betrouwbaarheid

mac4dummies.nl  > Niet gecategoriseerd >  De Krachtige Mac Pro: Ongeëvenaarde Prestaties en Betrouwbaarheid
0 Reacties
mac pro

De Mac Pro: Kracht en Prestaties op het Hoogste Niveau

Als het gaat om professionele computers, is de Mac Pro van Apple een naam die synoniem staat voor ongeëvenaarde kracht en prestaties. Of je nu een grafisch ontwerper, videobewerker, muziekproducent of wetenschapper bent, de Mac Pro biedt de rekenkracht en veelzijdigheid die nodig is om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Mac Pro is het iconische ontwerp. Met zijn strakke behuizing en unieke cilindervorm ziet hij er niet alleen indrukwekkend uit, maar biedt hij ook functionele voordelen. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de Mac Pro op je bureau te plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van kostbare werkruimte.

Maar het is niet alleen het uiterlijk dat de Mac Pro zo bijzonder maakt. Onder de motorkap vind je een krachtige combinatie van hardwarecomponenten die ervoor zorgen dat deze machine topprestaties levert. Met Intel Xeon-processors met maximaal 28 cores, tot 1.5 TB aan RAM-geheugen en tot 8 TB aan SSD-opslagruimte, kan de Mac Pro zelfs de meest complexe taken met gemak aan.

Voor grafische professionals biedt de Mac Pro ook geavanceerde grafische mogelijkheden. Met tot vier AMD Radeon Pro Vega II Duo-GPU’s kun je soepel werken met grote bestanden, complexe 3D-modellen renderen en vloeiende videobewerkingen uitvoeren. Of je nu werkt aan een Hollywood-film, het ontwerpen van visuele effecten of het maken van 3D-animaties, de Mac Pro is er klaar voor.

Maar de Mac Pro is niet alleen krachtig, hij is ook ontworpen met het oog op uitbreidbaarheid en aanpasbaarheid. Met meerdere PCIe-sleuven en Thunderbolt 3-poorten kun je eenvoudig extra opslagruimte, grafische kaarten of andere uitbreidingskaarten toevoegen om aan je specifieke behoeften te voldoen. Dit maakt de Mac Pro een investering die met je mee kan groeien naarmate je professionele behoeften evolueren.

Naast zijn indrukwekkende hardware is de Mac Pro ook voorzien van het geavanceerde macOS-besturingssysteem. Dit betekent dat je toegang hebt tot een breed scala aan professionele softwaretools die speciaal zijn ontworpen voor creatieve professionals. Of je nu werkt met Adobe Creative Cloud-applicaties, Final Cut Pro X of Logic Pro X, de Mac Pro biedt de ideale omgeving om je creatieve visie tot leven te brengen.

Kortom, de Mac Pro staat synoniem voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid in een prachtig ontworpen machine. Of je nu werkt in de creatieve industrie of wetenschappelijk onderzoek doet, deze krachtpatser kan elke uitdaging aan. Met zijn veelzijdigheid en uitbreidbaarheid biedt de Mac Pro een investering die jarenlang meegaat en je in staat stelt om je professionele doelen te bereiken.

 

9 tips over mac pro

 1. Zorg ervoor dat je Mac Pro altijd up-to-date is met de laatste softwareversie.
 2. Gebruik beveiligingssoftware om uw Mac Pro te beschermen tegen virussen en malware.
 3. Schakel automatische updates in voor het beste resultaat bij het installeren van nieuwe software.
 4. Verminder de luisterhulp door de geluidsinstellingen aan te passen op uw Mac Pro.
 5. Maak gebruik van een externe harde schijf of cloudopslag om uw gegevens veilig te houden en back-ups te maken van belangrijke bestanden en documenten.
 6. Gebruik een kwaliteitsmuis en toetsenbord voor een betere gebruikerservaring op uw Mac Pro, zodat u alle functies optimaal kunt benutten die hij biedt!
 7. Installeer alleen apps die betrouwbare bronnen zijn, zoals de App Store of websites van betrouwbare ontwikkelaars om problemen met malware of virusbesmetting te voorkomen..
 8. Gebruik verschillende wachtwoordbeveiligingen voor verschillende accounts om uw gegevens veilig te houden en hackeraanvallen af ​​te weren..
 9. Maak regelmatig back-ups van al uw bestanden, documenten en foto’s om dataverlies in geval van hardwareproblemen of systeemstoring te voorkomen

Zorg ervoor dat je Mac Pro altijd up-to-date is met de laatste softwareversie.

Als trotse eigenaar van een Mac Pro weet je waarschijnlijk al dat Apple regelmatig software-updates uitbrengt om de prestaties, beveiliging en functionaliteit van je apparaat te verbeteren. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je Mac Pro altijd up-to-date is met de nieuwste softwareversie.

Waarom is het zo belangrijk om je Mac Pro bij te werken? Ten eerste bieden software-updates vaak bugfixes en verbeteringen die problemen kunnen oplossen die mogelijk zijn opgetreden in oudere versies. Dit kan helpen om de stabiliteit en betrouwbaarheid van je systeem te vergroten, waardoor crashes en andere ongewenste problemen worden geminimaliseerd.

Daarnaast brengen software-updates vaak nieuwe functies en verbeteringen met zich mee. Deze kunnen variëren van kleine aanpassingen in de gebruikersinterface tot nieuwe tools en mogelijkheden die je workflow efficiënter maken. Door je Mac Pro up-to-date te houden, profiteer je van deze nieuwe functies en kun je het meeste uit je apparaat halen.

Een ander belangrijk aspect van het updaten van je Mac Pro is beveiliging. Apple neemt beveiliging serieus en brengt regelmatig updates uit om eventuele kwetsbaarheden aan te pakken. Door deze updates toe te passen, bescherm je niet alleen jezelf tegen mogelijke bedreigingen, maar zorg je er ook voor dat jouw gegevens veilig blijven.

Het bijwerken van je Mac Pro is gelukkig een eenvoudig proces. Je kunt de nieuwste softwareversie installeren door naar het Apple-menu te gaan, “Systeemvoorkeuren” te selecteren en vervolgens op “Software-update” te klikken. Hier zie je of er updates beschikbaar zijn en kun je deze eenvoudig downloaden en installeren.

Het is ook een goed idee om regelmatig automatische updates in te schakelen, zodat je Mac Pro automatisch nieuwe softwareversies downloadt en installeert zodra ze beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent zonder dat je er zelf aan hoeft te denken.

Kortom, het updaten van je Mac Pro met de nieuwste softwareversie is essentieel om de prestaties, beveiliging en functionaliteit van je apparaat te optimaliseren. Zorg ervoor dat je regelmatig controleert op updates en deze installeert om het meeste uit je Mac Pro-ervaring te halen.

Gebruik beveiligingssoftware om uw Mac Pro te beschermen tegen virussen en malware.

Als trotse eigenaar van een Mac Pro, weet u dat u beschikt over een krachtige en betrouwbare machine die is ontworpen om aan al uw professionele behoeften te voldoen. Maar net als bij elke computer is het belangrijk om de juiste stappen te nemen om uw gegevens en privacy te beschermen.

Een van de beste manieren om uw Mac Pro te beschermen tegen virussen en malware is het gebruik van beveiligingssoftware. Hoewel Macs bekend staan om hun sterke beveiliging, zijn ze niet immuun voor kwaadaardige software. Virussen, ransomware en andere vormen van malware kunnen nog steeds een bedreiging vormen voor uw systeem.

Gelukkig zijn er verschillende betrouwbare beveiligingssoftwareopties beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor macOS. Deze software kan uw Mac Pro scannen op verdachte bestanden, realtime bescherming bieden tegen bedreigingen en u waarschuwen als er iets verdachts wordt gedetecteerd.

Het installeren van beveiligingssoftware op uw Mac Pro is eenvoudig. U kunt kiezen uit gerenommeerde antivirusprogramma’s zoals Avast, Bitdefender of Norton, die allemaal uitstekende bescherming bieden tegen virussen en malware. Zorg ervoor dat u regelmatig updates uitvoert om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssoftware up-to-date blijft met de nieuwste bedreigingen.

Naast het gebruik van beveiligingssoftware is het ook belangrijk om waakzaam te blijven bij het openen van e-mails, het downloaden van bestanden en het bezoeken van verdachte websites. Wees voorzichtig met het klikken op links of het downloaden van bijlagen van onbekende afzenders en zorg ervoor dat u alleen software installeert van betrouwbare bronnen.

Door beveiligingssoftware te gebruiken en waakzaam te blijven, kunt u uw Mac Pro beschermen tegen virussen en malware. Op deze manier kunt u met een gerust hart genieten van de kracht en prestaties van uw Mac Pro, wetende dat uw gegevens veilig zijn.

Schakel automatische updates in voor het beste resultaat bij het installeren van nieuwe software.

Schakel automatische updates in voor het beste resultaat bij het installeren van nieuwe software op je Mac Pro

Als trotse eigenaar van een Mac Pro wil je natuurlijk altijd de nieuwste en beste software op je computer hebben. Of het nu gaat om essentiële systeemupdates, beveiligingspatches of nieuwe functies, het is belangrijk om je software up-to-date te houden voor optimale prestaties en veiligheid.

Een handige tip om ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste software hebt, is door automatische updates in te schakelen op je Mac Pro. Door deze functie in te schakelen, zal je computer automatisch controleren op beschikbare updates en deze downloaden en installeren zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Om automatische updates in te schakelen, volg je deze eenvoudige stappen:

 1. Klik op het Apple-menu linksboven in de menubalk van je Mac Pro.
 2. Selecteer “Systeemvoorkeuren” in het dropdown-menu.
 3. Klik op “Software-update” om de instellingen voor software-updates te openen.
 4. Zorg ervoor dat het vakje naast “Zoek naar updates” is aangevinkt.
 5. Kies de gewenste frequentie voor het controleren op updates, zoals dagelijks of wekelijks.
 6. Vink ook het vakje aan naast “Installeer macOS-updates automatisch” voor een naadloze update-ervaring.

Door automatische updates in te schakelen, hoef je niet langer handmatig naar updates te zoeken en ze één voor één te installeren. Je Mac Pro zal dit proces voor jou afhandelen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Het hebben van de nieuwste software is niet alleen belangrijk voor het verkrijgen van nieuwe functies, maar ook voor het verbeteren van de prestaties en beveiliging van je Mac Pro. Software-updates bevatten vaak bugfixes en optimalisaties die de stabiliteit en snelheid van je systeem kunnen verbeteren. Bovendien bevatten ze belangrijke beveiligingspatches om je te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Dus, als je het beste resultaat wilt behalen bij het installeren van nieuwe software op je Mac Pro, vergeet dan niet om automatische updates in te schakelen. Op deze manier ben je altijd up-to-date en kun je genieten van de nieuwste functies en een veilige computerervaring zonder gedoe.

Verminder de luisterhulp door de geluidsinstellingen aan te passen op uw Mac Pro.

Als je een Mac Pro gebruikt en merkt dat het geluid soms te luid of oncomfortabel is, is er een handige tip om de luisterhulp te verminderen. Door de geluidsinstellingen aan te passen, kun je het volume beter afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Om dit te doen, ga je naar het Apple-menu in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer je “Systeemvoorkeuren”. Klik vervolgens op “Geluid” om toegang te krijgen tot de geluidsinstellingen van je Mac Pro.

In het tabblad “Uitvoer” zie je een schuifregelaar voor het volume. Hier kun je het volume aanpassen door simpelweg de schuifregelaar naar links te bewegen. Door het volume lager in te stellen, verminder je de luisterhulp en zorg je ervoor dat het geluid beter past bij jouw persoonlijke voorkeur.

Daarnaast kun je ook andere instellingen aanpassen, zoals de balans tussen linker- en rechterluidsprekers, om ervoor te zorgen dat het geluid evenwichtig en aangenaam is.

Het aanpassen van de geluidsinstellingen op je Mac Pro is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je comfortabel kunt genieten van audio zonder dat het te luid of onaangenaam wordt. Experimenteer met verschillende volumeniveaus totdat je het perfecte niveau hebt gevonden dat past bij jouw behoeften.

Onthoud dat het belangrijk is om goed voor je gehoor te zorgen, en het aanpassen van de geluidsinstellingen op je Mac Pro kan hieraan bijdragen. Geniet van een aangename luisterervaring terwijl je werkt, ontspant of geniet van multimedia op je Mac Pro.

Maak gebruik van een externe harde schijf of cloudopslag om uw gegevens veilig te houden en back-ups te maken van belangrijke bestanden en documenten.

Maak uw Mac Pro nog veiliger met externe opslag en cloudback-ups

Het is van cruciaal belang om uw gegevens veilig te houden, vooral als het gaat om belangrijke bestanden en documenten op uw Mac Pro. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen, zoals hardwarestoringen of per ongeluk verwijderde bestanden.

Een van de beste manieren om een extra laag beveiliging toe te voegen aan uw Mac Pro is door gebruik te maken van een externe harde schijf. Door belangrijke bestanden regelmatig naar een externe schijf te kopiëren, creëert u een back-up die fysiek losstaat van uw computer. Mocht er iets misgaan met uw interne opslag, dan heeft u nog steeds toegang tot al uw belangrijke gegevens.

Een andere handige optie is het gebruik van cloudopslagdiensten. Met diensten zoals iCloud, Google Drive of Dropbox kunt u bestanden en documenten veilig in de cloud bewaren. Dit betekent dat zelfs als er iets met uw Mac Pro gebeurt, uw gegevens nog steeds veilig zijn en toegankelijk vanaf andere apparaten.

Het instellen van externe opslag of cloudback-ups is eenvoudig op de Mac Pro. U kunt de Time Machine-functie gebruiken om automatische back-ups naar een externe harde schijf te maken. Voor cloudopslagdiensten kunt u gewoon de bijbehorende app installeren en de gewenste bestanden synchroniseren.

Het regelmatig maken van back-ups is essentieel om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Het is raadzaam om een back-upschema op te stellen en dit regelmatig bij te houden. Dit kan dagelijks, wekelijks of maandelijks zijn, afhankelijk van hoe vaak u nieuwe gegevens toevoegt of wijzigingen aanbrengt.

Kortom, door gebruik te maken van externe harde schijven of cloudopslagdiensten kunt u uw gegevens veilig houden en back-ups maken van belangrijke bestanden en documenten op uw Mac Pro. Neem de tijd om een back-upstrategie op te zetten die bij uw behoeften past en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw waardevolle gegevens altijd beschermd zijn.

Gebruik een kwaliteitsmuis en toetsenbord voor een betere gebruikerservaring op uw Mac Pro, zodat u alle functies optimaal kunt benutten die hij biedt!

Gebruik een kwaliteitsmuis en toetsenbord voor een betere gebruikerservaring op uw Mac Pro!

Als trotse eigenaar van een Mac Pro wil je natuurlijk het maximale halen uit de krachtige functies en prestaties die deze machine biedt. Naast de indrukwekkende hardware en geavanceerde software, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de accessoires die je gebruikt, zoals je muis en toetsenbord.

Het gebruik van een kwaliteitsmuis en toetsenbord kan een wereld van verschil maken in je dagelijkse werkzaamheden op de Mac Pro. Een ergonomisch ontworpen muis zorgt voor comfortabel gebruik gedurende langere periodes en helpt vermoeidheid of ongemak te voorkomen. Daarnaast biedt een nauwkeurige en responsieve muis je een vloeiende navigatie doorheen je bestanden, applicaties en creatieve projecten.

Een hoogwaardig toetsenbord met goede feedback is essentieel voor een efficiënte workflow. Met de juiste toetsaanslagrespons kun je snel typen zonder fouten te maken, wat vooral handig is bij het werken met tekstverwerking, codering of gegevensinvoer. Bovendien kunnen extra functietoetsen of programmeerbare knoppen op het toetsenbord je productiviteit verhogen door snelkoppelingen naar veelgebruikte commando’s of applicaties mogelijk te maken.

Het is ook belangrijk om te kijken naar connectiviteitsopties bij het kiezen van een muis en toetsenbord voor je Mac Pro. Draadloze opties kunnen een opgeruimde werkplek bevorderen en je meer bewegingsvrijheid geven, terwijl bedrade opties zorgen voor een stabiele verbinding zonder vertragingen.

Kortom, het gebruik van een kwaliteitsmuis en toetsenbord kan de gebruikerservaring op je Mac Pro aanzienlijk verbeteren. Investeer in accessoires die comfortabel zijn om mee te werken, responsief zijn en passen bij jouw specifieke behoeften. Op die manier kun je alle functies van je Mac Pro optimaal benutten en genieten van een soepele en efficiënte workflow.

Installeer alleen apps die betrouwbare bronnen zijn, zoals de App Store of websites van betrouwbare ontwikkelaars om problemen met malware of virusbesmetting te voorkomen..

Installeer alleen apps van betrouwbare bronnen op je Mac Pro

Wanneer je een Mac Pro gebruikt, is het belangrijk om bewust te zijn van de bronnen waaruit je apps installeert. Het installeren van apps van onbekende of niet-vertrouwde bronnen kan leiden tot problemen zoals malware- of virusbesmettingen, wat de veiligheid en prestaties van je systeem in gevaar kan brengen.

Om dit te voorkomen, is het aan te raden om alleen apps te installeren van betrouwbare bronnen, zoals de officiële App Store of websites van gerenommeerde ontwikkelaars. De App Store is een veilige en geverifieerde bron waar je duizenden apps kunt vinden die voldoen aan de strenge beveiligingsnormen van Apple.

Het downloaden en installeren van apps buiten de App Store om brengt inherent meer risico’s met zich mee. Hoewel er legitieme ontwikkelaars zijn die hun apps buiten de App Store aanbieden, is er ook een groter risico op het tegenkomen van schadelijke software. Websites die niet goed worden gecontroleerd kunnen mogelijk malware bevatten die je systeem kan infecteren.

Daarom is het belangrijk om altijd kritisch te zijn bij het downloaden en installeren van apps buiten de vertrouwde bronnen. Controleer altijd de reputatie en beoordelingen van de ontwikkelaar voordat je een app installeert. Zorg ervoor dat je alleen downloadt vanaf websites die bekendstaan als veilig en betrouwbaar.

Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je de veiligheid en integriteit van je Mac Pro waarborgen. Het voorkomen van malware- of virusbesmettingen is essentieel voor een soepele en betrouwbare gebruikerservaring. Door alleen apps te installeren van betrouwbare bronnen, kun je met een gerust hart genieten van de vele mogelijkheden die je Mac Pro te bieden heeft.

Gebruik verschillende wachtwoordbeveiligingen voor verschillende accounts om uw gegevens veilig te houden en hackeraanvallen af ​​te weren..

Gebruik verschillende wachtwoordbeveiligingen op uw Mac Pro: Houd uw gegevens veilig en weer hackeraanvallen af

Het gebruik van sterke, unieke wachtwoorden is een essentiële stap om uw gegevens te beschermen. Maar wist u dat het ook belangrijk is om verschillende wachtwoordbeveiligingen te gebruiken voor verschillende accounts? Dit geldt vooral voor uw Mac Pro, waarop u mogelijk toegang heeft tot gevoelige informatie en belangrijke bestanden.

Waarom is het belangrijk om verschillende wachtwoordbeveiligingen te gebruiken? Hackers en kwaadwillenden zijn voortdurend op zoek naar manieren om toegang te krijgen tot persoonlijke accounts. Als u hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts gebruikt, maakt u het hen gemakkelijk. Als een van die accounts wordt gehackt, hebben de aanvallers direct toegang tot al uw andere accounts die hetzelfde wachtwoord delen.

Door verschillende wachtwoorden te gebruiken, verkleint u de kans dat hackers toegang krijgen tot al uw accounts. Zelfs als één account wordt gecompromitteerd, blijven uw andere accounts veilig. Dit is vooral belangrijk op uw Mac Pro, waarop u mogelijk toegang heeft tot zakelijke e-mails, financiële informatie en andere gevoelige gegevens.

Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u verschillende sterke wachtwoorden onthoudt? Gelukkig zijn er hulpmiddelen beschikbaar om dit proces gemakkelijker te maken. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van een wachtwoordmanager. Een wachtwoordmanager kan sterke, unieke wachtwoorden genereren en deze veilig opslaan. U hoeft alleen maar één hoofdwachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot al uw andere wachtwoorden.

Naast het gebruik van verschillende wachtwoorden, is het ook belangrijk om extra beveiligingsmaatregelen te nemen op uw Mac Pro. Overweeg bijvoorbeeld het inschakelen van tweefactorauthenticatie (2FA) voor uw accounts. Met 2FA wordt een extra beveiligingslaag toegevoegd, waarbij u naast uw wachtwoord ook een unieke code moet invoeren die naar uw mobiele apparaat wordt gestuurd.

Kortom, het gebruik van verschillende wachtwoordbeveiligingen voor verschillende accounts is een belangrijke stap om uw gegevens veilig te houden en hackeraanvallen af ​​te weren. Bescherm uzelf en uw Mac Pro door sterke, unieke wachtwoorden te gebruiken en extra beveiligingsmaatregelen zoals tweefactorauthenticatie in te schakelen. Op deze manier kunt u met een gerust hart genieten van de kracht en prestaties van uw Mac Pro, wetende dat uw gegevens goed beschermd zijn.

Maak regelmatig back-ups van al uw bestanden, documenten en foto’s om dataverlies in geval van hardwareproblemen of systeemstoring te voorkomen

Als trotse eigenaar van een Mac Pro weet je waarschijnlijk al hoe belangrijk het is om je waardevolle bestanden en documenten te beschermen. Een van de beste manieren om dit te doen, is door regelmatig back-ups te maken. Of het nu gaat om belangrijke werkbestanden, dierbare foto’s of persoonlijke documenten, het verlies ervan kan een grote tegenslag zijn.

Het maken van regelmatige back-ups is eenvoudig en kan je veel stress besparen. Gelukkig biedt de Mac Pro verschillende opties om dit proces gemakkelijk en efficiënt te maken. Een van de meest populaire methoden is het gebruik van Time Machine, de ingebouwde back-upsoftware van Apple.

Met Time Machine kun je automatisch back-ups maken van al je bestanden op een externe harde schijf of netwerkopslag. Deze software maakt incrementele back-ups, wat betekent dat alleen gewijzigde bestanden worden bijgewerkt, waardoor het proces snel en efficiënt verloopt.

Om Time Machine in te stellen, sluit je eenvoudigweg een externe harde schijf aan op je Mac Pro en volg je de instructies om de back-up te configureren. Zodra dit is ingesteld, zal Time Machine regelmatig automatische back-ups maken zonder dat je er verder naar hoeft om te kijken.

Naast Time Machine zijn er ook andere opties beschikbaar, zoals cloudopslagdiensten, zoals iCloud, Google Drive of Dropbox. Deze diensten bieden je de mogelijkheid om je bestanden veilig op te slaan in de cloud, waardoor je toegang hebt tot je gegevens vanaf elk apparaat met internetverbinding.

Het belangrijkste is dat je een back-upstrategie implementeert die bij jouw behoeften past en regelmatig controleert of de back-ups succesvol zijn uitgevoerd. Het is ook raadzaam om meerdere kopieën van je belangrijke bestanden te bewaren op verschillende locaties, voor extra beveiliging.

Het maken van regelmatige back-ups is een kleine moeite die grote voordelen kan opleveren. Het voorkomt dataverlies in geval van hardwareproblemen, systeemstoringen of zelfs diefstal. Dus neem even de tijd om een back-upstrategie op te zetten en geniet van gemoedsrust, wetende dat jouw waardevolle bestanden veilig zijn, ongeacht wat er met je Mac Pro gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.